Informatie over het Chateau

Het kasteel uit de Middeleeuwen met twee grote ronde torens en nog een klein torentje boven de voordeur waar de kerkuilen in huizen. Daarbij ligt het prachtig met ruim uitzicht naar alle windstreken . Op zes kilometer ligt de Villeneuve Golf and Country Club, een prachtige, glooiende golfcourse met 18 uitdagende holes.

Het is rustig , geen autoverkeer en de lucht is zuiver. Het zwembad van 11 x 5 meter is ruim aangelegd voor meerdere gezinnen. Ook is er een klein bad voor kinderen tot 5 jaar ( 2 x 2 m) met een geringe waterhoogte. Je kunt balspelen op het grote terrein . Jeu de boules-ballen en een pingpongtafel zijn aanwezig.

De barbecue met tafels en stoelen en waterkraan is in de patio bij de grote schuur.
Hier kun je met het gezin of met meerdere gezinnen gezellig de avond doorbrengen.

Het kasteel-appartement Bellevue( 7/8 pers) heeft een grote vernieuwde badkamer (2022) met toilet en douche, een tweede badkamer met toilet en douche, een kleine kinderkamer met twee bedden en een grote slaapkamer boven en een nieuwe slaapkamer voor 2 personen beneden. De torenkamer heeft een 1 persoons bed. Op aanvraag verhuren wij klamboe’s voor een eventuele mug in de zomer.


De keuken is ruim en modern. Op het balkon gaat s’ avonds daar precies de zon onder en dat is een fraai gezicht. Verder een grote salon van 7 x 6 met open haard.

La Loge is zeer ruim en heeft 3 slaapkamers( 6 pers). De Gite is voor 5/6 personen en zeer geschikt voor een gezin met kleine kinderen.


U moet even op de site www.vakantiekasteel.net kijken voor de prijzen. De foto’s gaan over het geheel van de 3 mogelijkheden. Het is mogelijk in plaats van 3 huizen er slechts 2 te huren of 1 en kijk op de site voor de prijs.


Er is voldoende parkeergelegenheid. Dus ruimte, frisse lucht en rust voor het lezen van krant, tablet of een goed boek. Om helemaal opgefrist weer retour naar huis te kunnen gaan.

Op ons complex in de nabijheid van de oude duiventoren is een grote activiteitentent (Cover Leaf/de Waard) te vinden. Daaronder is het koel op warme dagen en je hebt er een fantastisch uitzicht op de vallei en de ondergaande zon.

Alle vakantiehuizen beschikken over supersnel internet. Daartoe hebben we een schotel van Starlink (Elon Musk/Tesla) aangeschaft. Het is simpel ‘plug and play’.