Home

Welkom op de nieuwe site van Chateau Mondou in de Lot et Garonne, zo’n vier kilometer verwijderd van Villeneuve sur Lot, een leuk stadje met een stadscentrum en alle voorzieningen en terrassen boven de rivier de Lot. De omgeving is glooiend en groen met veel interessante plaatsjes en lieflijke dorpjes waar zeker in de zomer genoeg valt te beleven op het gebied van marktjes en avondmarkten waar je heerlijk kunt eten.

Deze site is under construction. We nemen de tijd om de site bouwen en nieuwe foto’s te plaatsen. Wij wonen vanaf Kerstmis 2021 een groot gedeelte van het jaar in het kasteel.

Marie-Anne Rudolphi en Rokus Loopik zijn vanaf 16 december 2021 de nieuwe eigenaren van dit 13e eeuwse chateau met haar twee torens, met zwembad en de drie vakantiewoningen/gîtes die op de twee hectare land van het chateau staan.

Vanaf het terras van het zwembad en het chateau is er een prachtig uitzicht op de vallei. Op dat mooie landgoed is het stil, de lucht is hier schoon en de natuur is er wonderschoon.

Genoeg om vanaf het seizoen 2022 hier aangenaam te verpozen met of zonder familie en vrienden, je gedachten te verzetten, jezelf op te laden, van de omgeving te genieten en uitgerust weer huiswaarts te gaan,

Alle gites zijn in 2022 opgefrist, geschilderd, voorzien van nieuw meubilair en het allerbelangrijkste: nieuwe bedden. Want goed slapen is een goede vakantie. We kijken er enorm naar uit u de komende (na)zomer te verwelkomen!

Als je nu wilt reserveren ga dan naar de pagina Contact, daar staan onze email-adressen op en stuur ons een bericht met jouw verzoek. Voor onze prijzen kun je deze pagina raadplegen: Prijzen. We reageren daar binnen 24 uur op. Alvast bedankt!